Personvernet ditt er viktig for oss. Det er S4P Medias retningslinjer å respektere personvernet ditt og overholde gjeldende lover og forskrifter angående all personlig informasjon vi kan samle inn om deg, inkludert på nettsiden vår, https://www.bonusatcasino.com og andre nettsteder vi eier og driver. Disse retningslinjene trer i kraft 17. august 2021 og ble sist oppdatert 17. august 2021.

Informasjon vi innhenter

Informasjon vi samler inn inkluderer både informasjon du bevisst og aktivt gir oss når du bruker eller deltar i noen av våre tjenester og kampanjer, og all informasjon som automatisk sendes av enhetene dine i løpet av tilgangen til våre produkter og tjenester.

logg~~POS=TRUNC data~~POS=HEADCOMP

Når du besøker nettstedet vårt, kan serverne våre automatisk logge standarddataene fra nettleseren din. Det kan inkludere enhetens IP-adresse (Internet Protocol), nettlesertype og -versjon, sidene du besøker, klokkeslett og dato for besøket, tiden brukt på hver side, andre detaljer om besøket ditt og tekniske detaljer som forekommer i sammen med eventuelle feil du kan støte på. Vær oppmerksom på at selv om denne informasjonen kanskje ikke er personlig identifiserende i seg selv, kan det være mulig å kombinere den med andre data for å personlig identifisere individuelle personer.

Innsamling og bruk av informasjon

Vi kan samle inn personlig informasjon fra deg når du gjør noe av det følgende på nettstedet vårt:
  • Bruk en mobilenhet eller nettleser for å få tilgang til innholdet vårt
  • Kontakt oss via e-post, sosiale medier eller lignende teknologier
  • Når du nevner oss på sosiale medier
Vi kan samle inn, oppbevare, bruke og avsløre informasjon for følgende formål, og personopplysninger vil ikke bli videre behandlet på en måte som er uforenlig med disse formålene: Vær oppmerksom på at vi kan kombinere informasjon vi samler inn om deg med generell informasjon eller forskningsdata vi mottar fra andre pålitelige kilder.

Sikkerhet om din personlige informasjon

Når vi samler inn og behandler personlig informasjon, og mens vi beholder denne informasjonen, vil vi beskytte den innenfor kommersielt akseptable midler for å forhindre tap og tyveri, samt uautorisert tilgang, avsløring, kopiering, bruk eller modifikasjon. Selv om vi vil gjøre vårt beste for å beskytte den personlige informasjonen du gir oss, anbefaler vi at ingen elektronisk overføring eller lagring er 100 % sikker, og ingen kan garantere absolutt datasikkerhet. Vi vil overholde lover som gjelder for oss med hensyn til databrudd. Du er ansvarlig for å velge et hvilket som helst passord og dets generelle sikkerhetsstyrke, for å sikre sikkerheten til din egen informasjon innenfor grensene til tjenestene våre.

Hvor lenge vi oppbevarer din personlige informasjon

Vi oppbevarer personopplysningene dine bare så lenge vi trenger det. Denne tidsperioden kan avhenge av hva vi bruker informasjonen din til, i samsvar med denne personvernerklæringen. Hvis din personlige informasjon ikke lenger er nødvendig, vil vi slette den eller gjøre den anonym ved å fjerne alle detaljer som identifiserer deg. Om nødvendig kan vi imidlertid beholde din personlige informasjon for vår overholdelse av juridiske, regnskapsmessige eller rapporteringspliktige eller for arkiveringsformål i offentlig interesse, vitenskapelige eller historiske forskningsformål eller statistiske formål.

Barns personvern

Vi retter ikke noen av våre produkter eller tjenester direkte mot barn under 13 år, og vi samler ikke bevisst personlig informasjon om barn under 18 år.

Internasjonal overføring av personlig informasjon

Personopplysningene vi samler inn lagres og/eller behandles der vi eller våre partnere, tilknyttede selskaper og tredjepartsleverandører opprettholder fasiliteter. Vær oppmerksom på at stedene vi lagrer, behandler eller overfører dine personlige opplysninger til, kanskje ikke har de samme databeskyttelseslovene som landet der du opprinnelig ga informasjonen. Hvis vi overfører dine personlige opplysninger til tredjeparter i andre land: (i) vil vi utføre disse overføringene i samsvar med kravene i gjeldende lov; og (ii) vi vil beskytte de overførte personopplysningene i samsvar med denne personvernerklæringen.

Dine rettigheter og kontroll av din personlige informasjon

Du beholder alltid retten til å holde tilbake personlig informasjon fra oss, med den forståelse at opplevelsen din av nettstedet vårt kan bli påvirket. Vi vil ikke diskriminere deg for å utøve noen av dine rettigheter over din personlige informasjon. Hvis du gir oss personlig informasjon, forstår du at vi vil samle inn, oppbevare, bruke og avsløre den i samsvar med denne personvernerklæringen. Du beholder retten til å be om detaljer om all personlig informasjon vi har om deg. Hvis vi mottar personopplysninger om deg fra en tredjepart, vil vi beskytte dem som beskrevet i denne personvernerklæringen. Hvis du er en tredjepart som gir personlig informasjon om noen andre, representerer og garanterer du at du har slik persons samtykke til å gi oss personopplysninger. Hvis du tidligere har godtatt at vi bruker din personlige informasjon til direkte markedsføringsformål, kan du når som helst ombestemme deg. Vi vil gi deg muligheten til å melde deg av vår e-postdatabase eller velge bort kommunikasjon. Vær oppmerksom på at vi kanskje må be om spesifikk informasjon fra deg for å hjelpe oss med å bekrefte identiteten din. Hvis du mener at informasjonen vi har om deg er unøyaktig, utdatert, ufullstendig, irrelevant eller villedende, vennligst kontakt oss ved å bruke detaljene i denne personvernerklæringen. Vi vil ta rimelige skritt for å korrigere all informasjon som er funnet å være unøyaktig, ufullstendig, villedende eller utdatert. Hvis du mener at vi har brutt en relevant databeskyttelseslov og ønsker å sende inn en klage, vennligst kontakt oss ved å bruke detaljene nedenfor og gi oss alle detaljer om det påståtte bruddet. Vi vil umiddelbart undersøke klagen din og svare deg skriftlig, og redegjøre for resultatet av vår undersøkelse og trinnene vi vil ta for å håndtere klagen din. Du har også rett til å kontakte et tilsynsorgan eller datatilsyn i forhold til klagen din.

Grenser for vår policy

Hjemmesiden vår kan lenke til eksterne nettsteder som ikke drives av oss. Vær oppmerksom på at vi ikke har kontroll over innholdet og policyene på disse nettstedene, og at vi ikke kan ta ansvar eller ansvar for deres respektive personvernpraksis.

Endringer i denne policyen

Etter eget skjønn kan vi endre personvernreglene våre for å gjenspeile oppdateringer av forretningsprosessene våre, gjeldende akseptabel praksis eller lov- eller forskriftsendringer. Hvis vi bestemmer oss for å endre denne personvernreglene, vil vi legge ut endringene her på samme lenke som du får tilgang til denne personvernreglene. Hvis loven krever det, vil vi få din tillatelse eller gi deg muligheten til å melde deg på eller velge bort, etter behov, ny bruk av dine personlige opplysninger.